Wiebelen en friemelen werkboek

Aan deze pagina’s wordt hard gewerkt

Terwijl alle feedback van de testers wordt verwerkt, de redacteur en de vormgever er een mooi boek van maken en de illustrator hele mooi tekeningen aan het maken is…. 

… ben ik (Monique) aan het bouwen aan deze pagina’s, die straks bij het werkboek zullen horen. Het wordt een plek waar je de downloads uit het werkboek vindt en extra informatie over zintuigen, prikkelverwerking en strategieën.

Je kunt af en toe eens terugkomen naar deze pagina’s, om te kijken of het al een beetje opschiet met de inhoud. En als je opmerkingen, vragen of tips hebt, kun je die sturen naar monique@7zintuigen.nl. Bijvoorbeeld omdat je heel graag informatie over iets (dat dan wel over zintuigen en prikkels gaat, dat wel) op deze pagina wilt zien. Of omdat je zelf een geweldige link weet met informatie. Laat maar horen 🙂

De pagina’s zijn al bijna af. Alleen de downloads zijn nog niet goed, omdat die nog gemaakt moeten worden. Dus er staan voorlopige (klad) versies. Het is maar dat je het weet…

Downloads

download-1915750_1280 pixabay

Hier vind je alle downloads die bij het boek horen. Klik hier of op de illustratie.

Zeven zintuigen

Wil jij meer informatie over de zintuigen? Die vind je op deze pagina. Klik hier of op de illustratie.

De verschillende types

Wil je meer uitleg en voorbeelden voor alle types? Die vind je op deze pagina. Klik hier of op de illustratie.

Klik hieronder om voorbeelden van kinderen te lezen over hoe de types omgaan met

Nog niet uitgelezen? Klik dan hieronder om voorbeelden van volwassenen te lezen over hoe de types omgaan met

Moodboards

Lotus posters

In het hoofdstuk ‘Over zintuigen’ maak je moodboards over welke zintuigprikkels je fijn vindt en welke niet. Hierboven zie je Lotus aan het werk aan haar posters. Het eindresultaat zie je als je klikt op de foto of de link hieronder.

Stuur jij ook een foto van jouw moodboards op? Dan plaats ik die op de moodboards-pagina. Vraag een van je ouders om te mailen naar monique@7zintuigen.nl, zodat ik van hen hoor of jouw naam en leeftijd er bij mogen staan. Klik hier om naar de moodboards te gaan.

Wat is prikkelverwerking?

Klik hier om meer uitleg te krijgen over wat prikkelverwerking is. En om video’s te vinden over te veel prikkels ervaren.