E-learning 'Aan de slag met ZiP in de klas'

Wil jij jouw wiebelende en friemelende leerlingen helpen? Geïnspireerd door ons boek schreven wij deze e-learning voor jou. En heel bijzonder: jouw leerlingen hebben direct een actieve rol in dit proces.

Volg deze cursus op de manier die bij jou past!

  • Je doet de cursus zelfstandig, in je eigen tempo, wanneer jij wilt: Je volgt de online modules en kunt mij per mail vragen stellen. Als je er niet uitkomt, maken we een bel- of Skype-afspraak.
  • Je doet hem deels zelfstandig en we hebben regelmatig contact: Je volgt de online modules en we houden bij elke module een voor- en nabespreking via Skype. Die afspraken plannen we in, dat geeft je meteen een mooie stok achter de deur.
  • Als er minimaal 6 belangstellende zijn voor de cursus, dan kunnen we ook drie contactdagen toevoegen. Daarin begeleiden wij de cursus persoonlijk en kun je ideeën en praktijkbeelden uitwisselen met collega’s (prijs afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers).

Wat zo bijzonder is aan deze e-learning is dat het niet iets is dat ik – als docent – alleen leerde en dan ging toepassen, maar dat je samen met de leerlingen aan de slag gaat. En dat vonden zij (en ik!) zó leuk.

Tineke Baas, leerkracht

Klik hier voor alle informatie over de E-learning