Reacties op het boek

Ellen de Vogel, praktijkkindervisie.nl

Prikkelverwerking issues, wat een feest dat ik zo anders daarnaar heb leren kijken. Ik gun elk kind dat zijn juf of meester zo kan kijken. Dit boek in het kerstpakket van alle juffen en meesters van Nederland zou denk ik heel helpend zijn.

Sonja Morbé (Facebook: Wijssein)

Ik kreeg hem vandaag binnen via bol.com, super tof boek! Fantastisch overzichtelijk dik boek, veel handvatten in het boek en wat voelt het zacht aan!!

Henriette Mol, verzwaringsknuffel.nl

Wauw! Wat een geweldig boek hebben jullie gemaakt. Ik heb het net binnen gekregen en het ziet er zo mooi, goed en interessant uit, en zo geweldig ingedeeld en uitgewerkt, dat ik het het liefst in een keer op zou willen slurpen. Echt SUPER! Hopelijk wordt dit een hit onder alle leerkrachten!

Richelle de Deugd, hobega.nl

Aan het lezen. Erg interessant. Veel herkenning. Prettig leesbaar. En het boek houdt ook nog eens lekker vast. Aanrader voor alle leerkrachten (gaat over leerlingen in het basisonderwijs). Maar naar mijn idee ook goed bruikbaar voor niet-leerkrachten.

Manon Zandbergen, manonzandbergen.nl

Jullie prikkelmeter vind ik heel erg leuk. Ik heb hem gisteren bij een cliënt gebruikt, was leuk, weer eens wat anders dan een thermometer van 1 tot 10.

Nicky (via bol.com)

Geweldig boek! Bijbel voor elke meester/juf! Wat een duidelijk boek. Leest prettig, de uitleg is simpel maar wel grondig genoeg zonder te wetenschappelijk te worden. Een heerlijke hulp om begrip te krijgen voor al het gewiebel en gefriemel in de klas zonder direct labeltjes aan kinderen te geven. Prettige oefeningen staan er ook in.

Els Rengenhart, sensomotorische-integratie.nl

Samenvattend: Het is een zeer overzichtelijken goed leesbaar boek, dat er verzorgd uitziet, met heel veel leuke gekleurde tekeningen waar alle situaties van het schoolse bestaan aan de orde komen. Het nodigt uit om meteen mee aan de slag te gaan. Aanbevolen voor alle leerkrachten!

Hester Nienhuis, psychomotorisch kindertherapeut

Ik heb hem in huis hoor! Wat een geweldig boek! Ik zit ervan te smullen! Herkenbaar en heerlijk praktisch bruikbaar voor me persoonlijk, als ouder, als voormalig leerkracht en als psychomotorisch kindertherapeut!

Adoptie Magazine, adoptie.nl

We vinden het zeer interessant om in het werken met (geadopteerde) kinderen naast een hechtings- of traumabril ook een ZiPbril op te kunnen zetten. Het kan een andere kijk geven op gedrag en helpen om vanuit beter begrip passend te reageren. Al met al vinden wij het boek een aanrader voor iedereen die met kinderen werkt.

Ine de Reus, kinderergotherapeut

Het is ook écht een top boek. Ik gebruik het dagelijks in mijn werk als kinderergotherapeut en thuis als mama van een kleine grote man van 8 jaar met Downsyndroom !!!!

Photo by Thgusstavo Santana from Pexels