Workshops of lezingen voor ouders

7 Zintuigen vertelt veel en graag over zintuiglijke prikkelverwerking, aan professionals en aan ouders. We komen ook graag op bezoek om een interactieve lezing of workshop te geven.

Op een heldere manier geven wij uitleg over:
  • Wat is onder- en overprikkeld zijn?
  • Welk gedrag hoort bij onder- en overprikkeld zijn?
  • Welke kenmerken van gedrag zijn het belangrijkst om dat te kunnen zien?
  • Welke oplossingen zijn er?

Tijdens de lezing of workshop laten we video- en beeldmateriaal zien zodat je direct een beeld hebt bij hoe gedrag eruit kan zien als een kind onder- of overprikkeld is. Wij vragen je om naar gedrag te kijken met de ZiP-bril op. Dat betekent dat je naar gedrag kijkt met zintuiglijke prikkelverwerking als mogelijke oorzaak in je achterhoofd. We introduceren verschillende oplossingen die je direct de volgende dag thuis toe kunt passen.

Om te kijken wat je tijdens de lezing aan kennis op hebt gestoken, doen we een leuke quiz met een mooie prijs voor de winnaar. De lezing duurt gemiddeld 1 uur. In overleg is de duur aan te passen aan jullie agenda.

Tijdens de workshop doen we veel oefeningen, zodat je leert welk gedrag wijst op onder- of overprikkeld zijn en natuurlijk wat je er aan kunt doen. Ook kijken we naar de match van prikkelverwerking van ouder en kind. De workshop duurt 3 uur en is in overleg aan te passen aan jullie agenda.

Dus wil jij een ochtend, middag of avond organiseren met een grotere of kleinere groep ouders, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden en de prijs: monique(at)7zintuigen.nl

Ouderworkshops in Veghel

Bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing worden met grote regelmaat wiebel- en friemelworkshops gepland voor ouders. Klik hier om de komende data te bekijken.

Heilig Hartplein 33, Veghel

Kosten €98,00 (gratis parkeren)

Nodig ons uit

Voor een lezing: standaard (1-1,5 uur) €600,00 + €0,35/km reiskosten en parkeerkosten

Voor een workshop: (max 12 deelnemers) €600,00 + €0,35/km reiskosten en parkeerkosten. Tot maximaal 16 personen uit te breiden voor €40,00 extra per persoon.

Bel Monique: 06-45320520 of mail voor informatie naar monique(at)7zintuigen.nl

7 Zintuigen heeft een Btw-onderwijsvrijstelling en is daartoe geregistreerd in het CRKBO. Voor al onze cursussen, lezingen, trainingen en opleidingen hoeven wij daardoor geen Btw te heffen.